Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi-Yiyecek İçecek Alanı Pasta Yapım Teknikleri
3163
15:23
25.04.2017

Pasta Yapım Teknikleri

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmen ve 11-A sınıfı Pastacılık Dalı öğrencilerine okulumuza davet edilen ustalar tarafından uluslar arası Pasta Yapım Teknikleri eğitimi verildi.

 

Pasta Ustaları Sefa SABIRLI, Ercan DURSUN ve Kemal AKYILDIZ tarafından 20.04.2017 Perşembe günü verilen uluslar arası pasta yapım teknikleri öğretmen ve öğrencilere büyük katkı sağlayarak öğrencilerin ustalardan teknikleri öğrenmeleri sağlandı.

24-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-2017

Yayın Tarihi: 25.04.2017