İSTANBUL MALTEPE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi yapıldı.

2015 Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi yapıldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde yapıldı.

Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı Sergisi eğitim personelinin kurumlarında uygulayıp geliştirdikleri projeleri birbirleriyle paylaşmalarına ve birbirlerine model teşkil etmelerine imkân sağlamayı hedeflemekte. Bu bağlamda düzenlenen sergi; geliştirilen örneklerin kalitesini artırmayı, katılımcıların öğrenme fırsatlarını geliştirmesini sağlamakta.

2015 İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı süreci resmi kurumlarımıza Şubat ayında duyuruldu. Başvurular istmem.com internet sayfası üzerinden alındı. Resmi okul ve kurumlara 10 kategoride poster sunum türünde başvuru imkânı tanındı.

Paylaşıma bu yıl toplam 1548 başvuru yapıldı. Başvuru süresi sonunda değerlendirme iki aşamalı olarak yapıldı:

İlk değerlendirme aşaması Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ve eğitimcilerinden oluşan toplam 65 kişilik İl Değerlendirme Kurulu; İkinci değerlendirme aşaması ise İl MEM yöneticileri, akademisyenler ve STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik İl Seçici Kurulu’nca yapıldı.

 Değerlendirmeler sonucunda Maltepe İlçesinden toplam 4 okulumuz 6 proje ile örnek çalışmaları sergilenerek paylaşılması karara bağlandı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Muammer Yıldız, Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdulkadir Gayretli, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri sergi alanında stantları tek tek gezerek Proje sahibi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden projeleri hakkında bilgi aldılar.

Proje sahibi okulların ve katılımcıların birbirlerinin stantlarını ziyaret edip projeler hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunması etkinliğin amacına ulaşması anlamında dikkat çekti.

Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına şube müdürü Vedat TERLEMEZ; İstanbul Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımına katılan tüm okullarımıza teşekkür etti. Güzel örneklerin yaygınlaşmasının ve desteklenmesinin önemine dikkat çekti.

Maltepe ilçemizi temsil eden 4 okulumuz:

1.Halit Armay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2.Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3.Mediha Engizer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4.Maltepe Anadolu lisesi

 

 

Altay Çeşme Mah. Oba Sok. No. 8 Kaymakamlık Binası 6. Kat - 0216 4170876 3669432 3885392 0505 6408687 0506 7524885

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.